Prolink Engineering

EntryPoints

Photo entrypoint management

Project Management

Project management is een belangrijke factor die projecten in automatisering succesvol maken. We begeleiden onze klanten bij de precisering van hun strategische keuzes en masterplannen/roadmaps, voeren detailstudies uit en verzorgen het projectmanagement. De PMBOK technieken worden dan ook gebruikt als frame binnen het project management

Photo entrypoint consultant

Consultancy

Prolink engineering kan optreden als consultant bij diverse projecten. Dit laat toe om samen te werken met partners en zo grotere projecten te kunnen.

Photo entrypoint engineer

Engineering

Prolink engineering heeft ervaring in verschillende producten van het merk Siemens zoals PCS7, Simatic Batch, Simatic Route control. WinCC, Tia Portal alsook in het ontwerpen van een architectuur volgens de ISA-95 levels. De opdrachten kunnen bestaan uit nieuwe installatie, maar ook uit optimalisaties van bestaande processen.

MainContent

Prolink engineering De naam Prolink-engineering komt van proces linken met automatisering. Het is een bedrijf gespecialiseerd in proces automatisering en custom-made oplossingen. Wij proberen het ons te onderscheiden van andere collega’s door mee te denken met de klant in het proces, tot het extreme toe. Wij zijn niet bang om onze botten aan te trekken en mee te zoeken in het proces naar oplossingen om kwaliteit van het product te verbeteren of capaciteit te verbeteren ( zoeken naar oorzaken van negatieve pieken in het proces ). Automatisering is voor ons meer dan de bits en de bytes het moet een harmony zijn met het proces.

automatisation img